Pink Plektrum-Does your mother know

Det här är vårat uppträdande på abbakonserten  hötas.


Pink Performance

Innom kort kommer det komma videos på våra uppstädanden.. så håll ut kik!
                         / E.Ö

the pink uppträdande

Uppträdande





Inlaggt av :  
EE





pink stativ

 
Tog några mikbilder med mitt och amandas hemmagjorda kamerastativ :)  funkar ganska bra. om man sätter en lampa på det andra mikstativet. :D

EE  <3

hejjsan ;)


Tyckte jag kunde vara lite insatt i bloggen, ;) haha   hoppas Jönköping blir av nu, för det vore väldigt roligt!   bilden fick bli från när vi fixade oss inför popexplosion!    //: A.R 

Tyckte jag kunde vara lite insatt i bloggen, ;)
haha hoppas Jönköping blir av nu,
för det vore väldigt roligt! bilden fick bli från när vi fixade oss inför popexplosion!


//; A.R 
♥♥

Pink Picture



Har fått önskemål om nya bilder så jag lägger ut lite. Bandmedlemar om ni har nåra kul bilder lägg ut dom.  Fortsättningsvis ha en underbar Helg! <3
                                                                                        / E.Ö

Pink Трансфер

Hej Allt Folk!
Viste ni det att Трансфер betyder plektrum på bulgariska. Lite onödig fakta men kan va kul att veta!
Nu är det jag, Ebba och Amanda J som har gått med på låt valet. Jag har typ lyssnat på låten 100 gånger nu så nu kan jag texten! Förra veckan så innan vi skulle spela åkte vi till ICA och köpte världens största mellanmåls anordnig, höll jag på att säga,  men i alla fall massa mat. Vi ställde oss i alla fall utanför ICA och börja balta mej juice, baugetter och risifrutti! Efterdetta så stack vi till replokalen ( dåt låter mycket coolare att säga så!) och spela lite. Detta har Amanda J redan skrivit om men jag ville ha med lite till fakta om denna händelse rika dag elle i alla fall timmar. men i alla fall vi spela wannabe, mercy och the love I gave you. Asså Wannabe är för jäkla rolig på bas asså! komm gärna  och lyssna när vi äger på den ! hee. Men folk ni får ha det så bra hej då!    
                          
                                                                          / E.Ö

Pink Planes



ÅÅ jag älskar denna låten! Skulle vilja höra några komentarer om låten.
Om jag får min vilja igenom att spela denna låten så blir jag över lycklig!
Jag tror att den är perfekt fös oss!!! Åå man blir så glad när man hittar så
bra låtar. Jag hade hört den innan men jag va i sälen och fick höra att dom spela denna i snowparken( där det finns hopp och sånt för den som inte viste det!) och då fick jag bara en uppenbarelse!

Nee men folk ni får ha det så bra! Och förresten så har Ebba börjat med den andra Versen på The Love I Gave You!! Tjooho!

Onsdag

Hejs Svejs

Idag är det onsdag och det betyder Popgrupp!  
När skolan hade slutat gick jag (Amanda J) Elin, Ebba och Amanda R ner till centrum och köpte lite att äta. Vi gick sedan till Musikskolan och fick börja en halvtimme tidigare än vanligt, vi spelade Mercy, Wannabe samt The Love I Gave You.
Kl halv 4 kom Fanny, som testade o spela gitarr till oss idag, o till sist kom Rebecca. Lotta fick visa oss hur vi skulle spela och vi fick börja lite smått på låte Wannabe (med Spice girls) , det gick sådär för att alla tjattrade i mun på varandra ;) men till slut lät det bra. Vi försökte också övertala Peffe, även kallad Paul att sjunga för Becca hade ont i halsen fast Peffe vägrade! 
När klockan blev tio över 4 fick vi gå hem. 

Skrivet av AJ

Pink Panic

Igår som sagt sov jag , Ebba och Lyckan över. Amanda. J va med lite och repa den första en och en halva timmen av kvällen. Men i alla fall Ebba kom inte på något bra komp till låten så hon blev helt frustrerad över de! Det gick till och med så långt att hon fick för sig att hon inte ville börja på trummor eller hon vill inte stå med på kön!! Och det aldra värsta hon sa va : Jag tycker att vi byter låt!
Då inser man vilket sammanbrott Ebba är i! Ebba och jag vi har sånna drömmar om  denna låt!

Detta skulle va inlagt 14/3! sorry!!

Pink Sleep over

Tjoo! Nu så sover jag, Ebba och Lyckan  över hos Ebba. Vi har skit kul! Precis kollat på en film med jätte dålig humor som är parfekt för min humor!! Vi har gjort en hel del bekännelser te.x Vilka vi är kära i!! Aah det får ingen veta!! Ee Amanda .R är i England nu är Fanny till amandas bror, dom åkte helt själva!! Vist är dom modiga! Innan idag så va vi hos Ebba och repa då va alla där utom Amanda .R. Vi försöker komma in i låtarna! 

Detta skulle va ut lagt den 12/3!  Sorry! (Dra inte ut på R:et, intern skämt!)




 

Halloj Allihoppa


Idag repade Pink Plektrum hemma hos Ebba, fast egentligen var det bara Elin Ebba och Amanda J!
Vi började att leta noter till "Spice girls-wannabe" på Internet,(det blir våran nästa låt)  när vi hade fått fram de började vi spela lite smått.  Fast vi kommer att få bättre noter (av Lotta) nästa onsdag för att då är det popband. Vi ska också spela "The Love I Gave You" som Ebba har skrivit själv!  Som är en väldigt bra låt! 
Sen var det dags att gå hem! 

Skrivet av AJ                                                                                                                                                                                                                             

Pink plektrum <3


Wannabe - spice girls

Om någon är nyfiken så blir dethär nog våran nästa låt. Lite tuff med en aning attityd. I love it!



skrivet av :ebba

Pink movie

Hej Pink lovers,  haters,  just chekers heller vad ni nu är.   Det kommer en film nu 2009 om bandet!! Det är en film om livet , drömmar och framgångar. Filmen är vell inte precis om bandet utan filmen är med alla bandmedlemmar! Det var tänkt att Lina skulle spela sångerska men nu istället blir det Rebecca som tar den rollen. Vi har som tur är  två super skådisar Ebba (Trummis) och Amanda. J (pianist) som har gjort en otroligt bra film innan som heter "Tallrik först pizza sen". Lina va med i den filmen. Om ni inte har sett den filmen så borde ni göra det!! Det är bara att fråga Amanda eller Ebba så får ni säkert köpa filmen för 50kr. 
Tilbaka till vår film, manuset till filmen är då jag som har skrivit eller jag hade grunden till allting, men sedan har jag och mina kompanioner skrivit resten.
Det blir mer skrivet i framtiden om filmen det kan jag låva!
Med i filmen kommer då var Ebba . Amanda R. Rebecca (Lyckan).Amanda J, och sist men inte minst Elin 
                                                     / E.Ö



Om ni har några frågor så bara kommenter eller skicka ett mail till [email protected]

Yeah!


pink pressure

Funderingar på låt val i bandet. Det blir nog någon  Spice Girls låt !! Vi har också funderigar på Ebbas låt "The Love I Gave You"  som är en otroligt bra låt som vår trummis Ebba Engström har skrivit!  Det kanske blir båda två, nu när vi har en till rep lokal där vi kan repa när vi vill!
Finns de något annat förslag så kommenter gärna de eller skicka ett mail till [email protected]


Vi efterlyser också en gitarrist!!  Vi har Fanny Hugosson som funderar på att ta platsen. Men om någon är intresserad så hör av er till oss ! ;-)  / E

We will,we will, rock you.!!! no we are going to rock you!!

Elin    på bas

 
Amanda R   på synth


Amanda J    på synth


  Ebba   på trummor


Rebecca    vår sångfågel


Mercy



Minuterna innan uppspelning!!

Lychou the rockstar ;)



ROCK IT BABY ! ♥

Hos Ebba..

Idag gick jag ,Amanda J,Rebecca och våran "hårstylist" Lina -hem till mig. Lina och Amanda låste ute mig och Rebecca så vi blev väl lite småsura för det var ganske kallt. Sen kom Elin och Amanda R dit och vi började sminka oss, jag kan ju säga att vi blev dödligt fräna! Det lät i allafall väldigt bra. Vi har också ett "nytt" fan. En lite kille i 4:an som skulle lgga in vårat uppträdande på you-tube(skojjskojj) 

tack för mig:)
av: Ebba 

Pink plektrum


Kom på Fredag

Kom på fredag till Gunarsbo kl 18.00 och lyssna på Pink Plektrum


Uppspelning

Vi måste upplysa om att det är uppspelning på gunnarsbo  kl. 18.00  fredagen  den 6/3-09Hej!

Idag spelade vi extra länge på popbandet. Det hela började så här...

Ebba, Elin & de 2 amandorna skulle he till Ebba och öva, med vi kom inte så långt. Vid musikskolan stannade vi för vi hade bara en cykel och vi  var 4 stycken :S  funkade inte riktigt, så Elin frågade om vi inte kunde få spela där. Och visst fick vi det :)  så vi spelade sammanlagt i en och en halv timme.

skrivet av Ebba


Välkommen till våran nya blogg!

 


RSS 2.0